Ons menu is met passie voor lekker eten en aandacht voor onze gasten samengesteld.

Menukaart
sushirijst, edamame, avocado, mango, komkommer, wakamé, zoet zure biet
sushirijst, edamame, avocado, mango, komkommer, wakamé, zoet zure biet
tonijnsalade, harico verts, gekookt ei, ansjovis, tomaat, krielaardappel, kappertjes, brood
Parmezaan, pijnboompitten, truffelsaus, Toscaanse olijfolie, brood
spiegelei met ham en kaas, kroket met brood en een seizoenssoepje – ook vegetarisch te bestellen
twee kroketten , wit of bruin landbrood en mosterd – ook vegetarisch te bestellen
tonijnsalade, cornichons, overbakken met kaas
roerbakgroenten, oosterse saus, geserveerd met friet en salade of brood met dips
vraag een medewerker naar de soep van de dag
Heks’nkaas® rode ui kappertjes gemengde sla
kaas ham, selderiesalade, tomaat, komkommer, ei
Parmezaan, Toscaanse olijfolie, pijnboompitten, truffelsaus
dadel-vijg-balsamico, tomaat, pesto rosso, rucola
mosterd-dille, tomaat, komkommer, selderiesalade
huisgemaakt, warme vanilleroom, verse slagroom
huisgemaakte taart, verse slagroom
Zuivelhoeve® boer’n yoghurtijs, aardbeien, slagroom
Verse aardbeien, aardbeiensorbet, vanille-ijs slagroom – seizoensgebonden
gezouten karamel ijs, notenijs, gesuikerde noten, slagroom
met frambozen vinaigrette, citroen, tabasco en sjalot
sojasaus, jalapeño, miso
geserveerd in schelp, yuzu, nagelhout, pepita
diverse mediterrane hammen, vers van het mes
selectie van onze bistro bites
Onze bistro bites zijn ook te bestellen als voorgerecht.
Zuivelhoeve® jonge en oude boerenkaas, Twentse droge worst, grove mosterd en augurkjes
Zuivelhoeve® jonge en oude kaas, Twentse grillworst, torpedo garnaal, champignon in bierbeslag, olijven, diverse soorten ham, dips en breekbrood
gefrituurd in bierbeslag, huisgemaakte knoflooksaus – vegetarisch
hart van bloemkool, zoet- zure groentes, kerrie, linzen
van de houtskoolgrill, mango, gele curry
tartaar, dille, chorizo krokant, appel venkelsalade
Black angus rund, mango, wakamé, Oosterse lak
64-graden-eidooier, miso, kappertjes, ingelegde ui, ansjovis
malse rundercarpaccio van het Limousin Rund, Parmezaanse kaas, Toscaanse olijfolie, pijnboompitten, truffelsaus en mosterdsla
Supplement:
zwezerik + 12.-
gebakken eendenlever + 9.-
drie grote Argentijnse gamba’s + 12.-
carpaccio, forel ceviche, charcuterie, champignons dordogne
Hannink’s uiensoep, Parmezaanse kaas. croûton
zeevruchten, bieslook
á la meuniére, citroen
gebakken, brioche, krab vinaigrette, kalamata olijven
chimichurri, mango, rode peper
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse Twentse friet uit Deurningen en een frisse salade.
venkel, burrata, rucola, hollandaisesaus
van de houtskoolgrill, beurre noisette, chimichurri
entrecôte, kalfssukade, scharrelhoen, saus van roze peper
op Indische wijze gemarineerd, varkenshaasoesters, verse atjar, pindasaus, kroepoek
imposante rib-eye aan het bot 1000 gram, bearnaise, Café de Paris boter
vanaf 2 personen te bestellen (bereidingstijd 45 minuten)
zachtgegaarde ribben van het rund, BBQ saus, hazelnoot
één week gepekeld en vervolgens 24 uur gegaard op lage temperatuur
180 gram, jus van gepofte knoflook
supplement:
zwezerik + 12.-
gebakken eendenlever + 9.-
drie grote Argentijnse gamba’s + 12.-
kalfssukade, grote gamba’s, bearnaise
jus van rode port – afhankelijk van het jachtaanbod
Limousin rund, chimichurri, lente-ui, gebrande noten
rosé gebakken medaillons, saus van honing en mosterd
24 uur gemarineerd en zacht gegaard, knoflooksaus, BBQ saus
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse Twentse friet uit Deurningen en een frisse salade.
Keuze uit kipknots, kroket of frikandel
Gebakken visje, friet, appelmoes, mayanaise
Frietjes, appelmoes, mayonaise
Alle kids krijgen bij het gerecht een muntje om een ijsje te halen
bij onze ijssalon Streekwinkel Hannink’s Dientje
ongeëvenaard in kwaliteit, vanille, citroensorbet
honing, lavendel, yuzu, vanille-ijs
aardbeien, Thaise basilicum, roze peper, yoghurtijs
citroentijm, amandel, framboossorbet
proeverij van diverse lekkernijen uit eigen keuken
vanaf 2 personen te bestellen
selectie van lekkernijen van onze patissier
selectie van de lekkerste Hollandse en buitenlandse kazen van Zuivelhoeve met bijpassende garnituren
Laat je verrassen!
Onze chef heeft een menu samengesteld van heerlijke,
seizoensgebonden gerechten. Voor de wijnliefhebber is het menu
te combineren met onze speciaal geselecteerde wijnen.
Vegetarisch of allergieën? Wij houden hier graag rekening mee.
49.50
59.50
69.50
24.50
29.50
35.50
Wegens succes serveren wij ons geliefde 3-gangen keuzemenu nu standaard bij Bistro Hanninkshof voor slechts €42,50.
Geniet van een culinaire ervaring met seizoensgebonden gerechten, perfect voor een gezellige avond binnen
of een ontspannen diner op ons terras.
Deze actie is geldig op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.
Met uitzondering van feestdagen.
Hannink’s uiensoep, Parmezaanse kaas
in bierbeslag gefrituurde champignon, knoflooksaus
truffel ,Parmezaanse kaas, rucola, pijnboompitten
entrecôte, varkenshaas, scharrelhoen filet, pepersaus
op Indische wijze gemarineerd, varkenshaasoesters, verse atjar, pindasaus, kroepoek
venkel, burrata, hollandaisesaus, rucola
Elke dag vers aangeleverde vis, vraag onze medewerkers.
vanille, citroensorbet
citroentijm, amandel, frambozensorbet
huisgemaakte zoetigheden van onze patissier