Opening Bistro Hanninkshof | April 2023

Medio april 2023 staat de opening gepland van onze fantastisch mooie bistro op het dorpsplein van Usselo (gemeente Enschede). Bistro Hanninkshof staat voor smaak en ambiance, met oog voor detail en kwaliteit. Sfeer, gezelligheid en lekker eten gaan hier hand in hand!

Het concept
Bij Bistro Hanninkshof kun je vanaf het voorjaar terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of private dining. De bistro zal een breed publiek aanspreken door herkenbare gerechten te serveren, bereid met lokale producten. In de grote open keuken wordt alles ambachtelijk bereid. Eerlijk eten om extra van te genieten, van steak tartaar tot heerlijke wijnen. Dit alles in een warme huiselijke sfeer die bij binnenkomst direct voelbaar is. Houten gebinten en stenen muren zorgen voor een warme basis en grote kroonluchters, comfortabele zitplekken en haardvuren doen de rest. De bistro wordt één open geheel, waar knusse hoekjes worden gecreëerd met diverse zitplekken, zachte loungebanken en hoge tafels met barkrukken. Iedereen moet zich er welkom voelen, van jong tot oud. Benieuwd naar hoe de bistro eruit komt te zien? Bekijk hieronder alvast een sfeerimpressie:

Trouwen, vergaderen & evenementen
De geheel vernieuwde bistro, omringd door de Twentse natuur, is straks ook een unieke locatie voor bruiloften & evenementen met groot gezelschap. Van een feest tot een mooi afscheid, Hanninkshof verzorgt het graag tot in de puntjes. Daarnaast is de bistro voorzien van een sfeervolle ruimte die zich perfect leent voor zakelijke afspraken.

Werken bij Hanninkshof
Heb je een passie voor horeca en lijkt het je leuk om vanaf dag één onderdeel te zijn van een fantastisch nieuw team? Bekijk hier onze vacatures en kom werken op deze prachtige locatie.